menu

‘Ik vermoed fraude, er wordt verzocht om geld over te maken met Money Gram / Western Union.’ — Veelgestelde vragen

Antwoord van het iKot.be team:

Als u het verzoek krijgt om van te voren een betaling te verrichten is het vrijwel altijd een poging tot oplichting. Probeer altijd eerst contact te krijgen met de kotbaas en betaal nooit zomaar voordat u het kot bezichtigd hebt. U herkent fraude verder aan termen als Moneygram of Western Union.

Twijfelt u? Neem alstublieft contact met ons op. Wij kunnen op basis van de communicatie een goede inschatting maken of er sprake is van oplichting of niet. Bovendien kunnen wij ingeval van fraude en/of poging tot oplichting snel actie ondernemen door het zoekertje offline te halen en de politie in te schakelen.

NB: Hoewel wij ons uiterste best doen om alle vormen van fraude dan wel oplichting uit te bannen op onze website iKot.be, kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat u frauduleuze zoekertjes aantreft. iKot.be doet er zo veel mogelijk aan om deze zoekertjes op te sporen, maar vrijwaart zich van schade die ontstaat uit het gebruik van de website iKot.be. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden

U kunt ook contact met ons opnemen.


 

Hebt u een vraag die hier niet bij staat? Aarzel niet, en stel uw vraag hier:

Als u niet vond wat u zocht, kunt u dan omschrijven waarnaar u op zoek was? Met uw feedback kunnen we onze site nog beter maken.