iKot.be is vernieuwd!

Ontdek de nieuwe website

We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een gloednieuwe versie van iKot.be, en we kunnen niet wachten om je te vertellen over alle fantastische verbeteringen die we hebben doorgevoerd!

Om ervoor te zorgen dat jouw account veilig blijft, vragen we je om eenmalig een nieuw wachtwoord in te stellen voordat je inlogt op je persoonlijke Mijn Account pagina. Ga simpelweg naar de Inlogpagina en klik op Wachtwoord vergeten om direct aan de slag te gaan.

Wat is er vernieuwd voor studenten en andere kotzoekers?

Wat is er vernieuwd voor studenten en andere kotzoekers?

Actuelere koten

We hebben naar jullie geluisterd! Om ervoor te zorgen dat je alleen nog de meest recente kotaanbiedingen te zien krijgt, deactiveren we nu automatisch zoekertjes na verloop van tijd. Ook de kotbazen worden herinnerd om hun beschikbaarheid bij te werken. Zo blijft ons aanbod altijd up-to-date en loop jij geen enkele kans mis.

Zoeken op de kaart

Met onze verbeterde kaartfunctionaliteit wordt het een eitje om jouw ideale kotlocatie te vinden. Navigeer eenvoudigweg op de kaart en ontdek direct welke koten er beschikbaar zijn in de buurt die jouw interesse wekken.

Uitgebreide zoekfilters

We hebben onze zoekfilters naar een hoger niveau getild, zodat je nu moeiteloos kunt filteren op koten, studio's en appartementen die precies voldoen aan jouw wensen en eisen. Het perfecte kot vinden was nog nooit zo gemakkelijk!

Meer over iKot.be voor studenten
En wat is er vernieuwd voor kotbazen?

En wat is er vernieuwd voor kotbazen?

Eenvoudig dupliceren en opslaan van koten als concept

We hebben een geweldige functie toegevoegd waarmee je moeiteloos koten kunt dupliceren. Dit is bijzonder handig als je bijvoorbeeld meerdere koten in één gebouw wilt aanbieden. Bijna alle informatie wordt automatisch ingevuld, waardoor je alleen nog maar de foto's en unieke kenmerken hoeft aan te passen. Daarnaast kun je nu je kot advertentie opslaan als concept en later afronden.

Zakelijke gebruikers met btw-nummer

Voor onze zakelijke gebruikers hebben we het nog gemakkelijker gemaakt om een spotlight-optie aan te schaffen. Je kunt nu eenvoudig je btw-nummer en bedrijfsadres invoeren tijdens het aankoopproces. De nieuwe website genereert automatisch een factuur op naam van je bedrijf en past indien nodig de btw aan. Bovendien worden deze gegevens opgeslagen voor toekomstige aankopen, waardoor het betaalproces vereenvoudigd wordt.

Verbeterd berichtencentrum

We hebben goed geluisterd naar jullie wensen met betrekking tot het verwijderen van oude berichten aan het begin van een nieuw kot-seizoen. Daarom hebben we een krachtige functie toegevoegd waarmee je in één keer alle berichten kunt selecteren en verwijderen. Zo kun je met een schone lei beginnen aan het nieuwe seizoen.

Meer over iKot.be voor kotbazen