menu

Contacteer iKot.be vrijblijvend

Hebt u een vraag, voorstel, suggestie of klacht?

Met uw reactie kunnen we onze site misschien nog beter maken, maar wellicht hebt u een vraag die al eens eerder gesteld is. Hieronder vindt u de meestgestelde vragen van andere bezoekers. Als u vraag er niet bij staat, kijkt u dan ook even bij FAQ. Wanneer u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, neemt u dan contact met ons op.

LET OP: Wilt u reageren op een kotzoekertje gebruik dan altijd de Reageer button. Via deze weg neem je contact op met de webmaster en kunt u dus de plaatser van een kotzoekertje niet bereiken.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen? 

Julie vroeg: Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Ons antwoord: Dit is heel eenvoudig: U gaat naar wachtwoord vergeten en u vult uw e-mailadres of gebruikersnaam in waarmee u zich hebt ingeschreven. Binnen enkele minuten ontvangt u in een e-mail een link naar een pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

Ik wil mijn account opzeggen, hoe doe ik dat precies? 

Xander vroeg: Ik wil mijn account opzeggen, hoe doe ik dat precies?

Ons antwoord: Als u bijvoorbeeld een kot gevonden hebt, of liever niet langer wilt dat uw gegevens op onze website staan, kunt u probleemloos uw account verwijderen. Logt u eerst in op uw account en ga dan naar deze pagina: Account beëindigen

Ik heb betaald maar er zijn geen credits bijgeschreven in mijn account, wat nu? 

Anoniem vroeg: Ik heb betaald maar er zijn geen credits bijgeschreven in mijn account, wat nu?

Ons antwoord: Vervelend dat er iets misgaat met de reactiepunten.

Indien u met Bancontact of iDEAL heeft betaald en het geld is van uw rekening afgeschreven en er zijn geen reactiepunten bijgeschreven, dan kunt het volgende doen:

- Log in en ga naar Transacties
- Klik op Verifiëren button die achter de transactie staat om uw transactie succesvol af te sluiten. Wanneer er betaald is, zal het systeem de transactie alsnog goedkeuren en de punten toekennen. Deze betaalfout komt meestal voor indien u niet terugkeert vanuit het betalingsscherm naar iKot.be.

In geval van Paypal kan het soms enkele minuten duren voor de betaling binnen is. Indien u binnen 10 minuten na een succesvolle betaling geen reactiepunten op uw account hebt ontvangen, neem dan contact op.

In alle andere gevallen, kunt u ons contacteren: als u ons zoveel mogelijk van de volgende gegevens mailt, kunnen wij nagaan wat er precies misgaat en het probleem oplossen:

- datum en tijdstip van poging tot betaling
- betaalmethode
- de code die wordt weergegeven bij de foutmelding.

U kunt hier contact met ons opnemen.

Het kot dat ik op iKot.be vond blijkt volzet, hoe kan dat? 

Anoniem vroeg: Het kot dat ik op iKot.be vond blijkt volzet, hoe kan dat?

Ons antwoord: We doen ons uiterste best om alleen vrije koten aan te bieden op iKot.be. We moedigen kotbazen dan ook aan om altijd hun koten op volzet te zetten als een huurder gevonden is. We blijven hier echter wel afhankelijk van de kotbaas. Als u een kot vindt dat volzet is, ga dan naar het berichtencentrum, open het bericht naar de kotbaas en kies "Dit kot bleek volzet" (u vindt deze link ook de kot pagina). Wanneer we uw bericht hebben geverifieerd, wordt het kot volzet en krijgt u een reactiepunt teruggeplaatst.

Of neem gerust contact met ons op, wij kunnen het kot dan verwijderen.


Staat uw vraag niet bij onze FAQ afdeling, gebruik dan dit formulier: