menu

Over iKot.be - onze missie

Wij staan voor eenvoudigheid, actueel aanbod, transparantie en uitstekende service

Gebruik van iKot.be

We hebben iKot.be zo gebouwd dat iedereen snel en makkelijk gebruik kan maken van de website. We hebben gebruikers van kotwebsites gevraagd hun feedback te geven: wat ontbreekt er en wat kan er beter? Deze feedback is allemaal meegenomen in het design van iKot.be.
Daarnaast blijven we onze site ontwikkelen, het is een dynamisch proces waarin we graag uw feedback blijven gebruiken! U kunt ideeën ter verbetering van iKot.be altijd aan ons doorgeven wij lezen alle input en bepalen per idee of we het kunnen doorvoeren op iKot.be.

Waar we voor staan

Op iKot.be bieden we altijd een zo'n actueel mogelijk kot-aanbod aan, dit betekent dat we goed in gesprek blijven met de kotbazen zodat we verhuurde koten tijdig op volzet kunnen zetten en van de site kunnen verwijderen. Als u dus reageert is dat in de regel alleen op vrije koten.

Daarnaast staan we voor transparantie en open communicatie: we proberen op alle delen van de site helder te communiceren en duidelijk uit te leggen waar alles toe dient en wat u kunt verwachten. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Reageren op koten

We vragen een kleine vergoeding per reactie als u op een kot, studio of appartement reageert. Dit doen we omdat we in kwaliteit geloven: een goed werkende kot-website met altijd de meest actuele content. Het bouwen en verbeteren van de website kost tijd en geld, dit geldt ook voor het verzamelen en actueel houden van koten. Omdat op iKot.be per reactie een vergoeding gevraagd wordt, betaalt u nooit teveel en u betaalt alleen voor koten die echt vrij zijn voor verhuur.

Service

We doen onze uiterste best om iKot.be zo gebruiksvriendelijk te maken, maar het blijft mensenwerk, er kan dus wel eens iets verkeerd gaan of onduidelijk zijn. We vragen u altijd eerst even te kijken in onze veelgestelde vragen, daar vindt u op vrijwel alle vragen een antwoord. Mocht u toch nog een vraag hebben die daar niet beantwoord wordt, staat het iKot.be team altijd voor u klaar om uw e-mails te beantwoorden.

Kortom, iKot.be staat voor:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Actueel aanbod
  • Transparant
  • Uitstekende service
website macbook